Bij Finagri staat de klant centraal

Eind 2000 is Finagri ontstaan. In de eerste jaren werd een stormachtige groei gerealiseerd in de markt voor agrarische verzekeringen. Ook de overname van een agrarisch verzekeringskantoor droeg bij aan de groei. De medewerkers van Finagri hebben samen ruim vijftig jaar ervaring in de agrarische sector en de financiële dienstverlening. In de loop van de jaren vonden ook andere soorten bedrijven hun weg naar Finagri. Inmiddels behoren ook loonwerkers, bouw-

ondernemingen, tuincentra, hoveniers, ICT-, installatie- en horecabedrijven tot het cliëntenbestand van Finagri. In 2011 heeft Finagri haar volgende stap gezet door zelfstandig bedrijfsonderdeel te worden van de Story Groep.

 

Bij Finagri staat de klant centraal. Mocht u niet direct de juiste persoon aan de telefoon krijgen dan belt deze u zo spoedig mogelijk terug. Wij werken hierbij niet met keuzemenu's en ongewenste muziek als u even moet wachten, maar staan u snel en kordaat te woord. Finagri is uw aanspreekpunt op het gebied van verzekeringen, vermogensbeheer, juridische zaken en maatadvies voor agrarisch ondernemers en het "groene" mkb.

Adviesvrijheid

Wij zijn een ongebonden maar selectieve bemiddelaar. Dit betekent dat wij periodiek een selectie maken van de financiële producten die banken en verzekeraars voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn en dat maakt ons dus volledig vrij in onze advisering.

 

 

Actiefoto.jpg