Voorkomen is beter dan genezen

Vanuit de dagelijkse (ondernemerspraktijk) blijkt dat in heel veel gevallen een hoop narigheid voorkomen kan worden door bij (dreigende) juridische problemen op tijd juridisch advies in te winnen.

 

Of u nu agrarisch- of mkb-ondernemer bent, snel en adequaat handelen is vaak de sleutel tot succes en bespaart op termijn veel ellende en kosten. Maar hier zit ook vaak het probleem. Bij wie kan ik terecht? Vind ik wel de juiste persoon of instelling? Hoe lang gaat het duren voordat ik wat hoor, wat gaat het kosten en begrijpen ze me wel?

 

Finagri is als financieel dienstverlener al jarenlang partner en adviseur van agrarische- en mkb-ondernemers. Een snelle en correcte probleemanalyse en het vinden van de juiste oplossingsrichting behoort al jaren tot onze dagelijkse praktijk. Dat is ons vak.

Exclusief abonnement op rechtshulp voor Finagri-relaties

Finagri-relaties kunnen hier optimaal gebruik van maken door middel van een jaarabonnement op het juridische servicecontract hetgeen recht geeft op laagdrempelig zogenaamd eerstelijns juridisch advies.

 

Onder eerstelijns juridisch advies wordt in dit geval verstaan: alle juridische vraagstukken waaromtrent in eerste instantie op basis van telefonisch, schriftelijk, e-mail of telefaxcontact kan worden geadviseerd.

 

Finagri verzorgt en begeleidt het adviesverzoek en bepaalt in overleg met de juristen van GVK Advocaten welke jurist de zaak oppakt en zorgt voor antwoord en vervolg.

Het eerstelijns juridisch advies geldt voor maximaal vijf uur per jaar, daarna geldt voor abonnementhouders een korting van 10% op het reguliere uurtarief van de GVK juristen en advocaten.

Het juridisch servicecontract is exclusief voor Finagri-relaties.

Maak nu een afspraak met één van onze erkende adviseurs voor een onafhankelijk advies!